JT Automation AB
Kungsgatan 35, 736 32 Kungsör
Telefon: 0227-430500
E-post: info@jtautomation.se

Tillverkning

JT automation har sedan starten 2002 arbetat med skärande bearbetning. Vi tillverkar detaljer efter kundens önskemål och bearbetar de flesta material så som aluminium, stål, plast, mässing med flera.
Antalet detaljer varierar från fåtal upp till serieproduktion. Maskinparken består av flertalet CNC-styrda fleroperationsmaskiner och CNC-styrda svarvar kompletterat med ett antal manuella maskiner.


Försäljning

Som återförsäljare för Parker kan vi erbjuda det mesta inom pneumatik. I vår butik finns ett grundsortiment som täcker de vanligaste behoven. Sortimentet kompletteras med industriförnödenheter.

Tillverkning

JT automation har sedan starten 2002 arbetat med skärande bearbetning. Med en modern maskinpark och personal med lång erfarenhet kan vi lösa även de mer komplicerade uppgifterna snabbt och kostnadseffektivt.

Automation

Företaget konstruerar och bygger specialmaskiner och automationsutrustning efter kundernas önskemål. En specialmaskin kan vara allt från en enkel maskin med endast en rörelse till en stor komplex tillverkningsutrustning