JT Automation AB
Kungsgatan 35, 736 32 Kungsör
Telefon: 0227-430500
E-post: info@jtautomation.se

Automation

Vi bygger specialmaskiner och annan automationsutrustning efter kundens önskemål och tack vare vår kompletta maskinpark kan vi göra nästan allting själva. Eftersom konstruktionen ofta sker parallellt med tillverkningen kan vi hålla korta leveranstider och ha bra kontroll över hela processen, från idé till slutprodukt. Vi har ett brett kontaktnät för inköp och även för de arbetsuppgifter vi inte utför själva. Specialmaskiner kan vara allt från enkla maskiner med endast en rörelse, där till exempel en detalj ska hållas fast, till stora komplexa tillverkningsutrustningar.


Försäljning

Som återförsäljare för Parker kan vi erbjuda det mesta inom pneumatik. I vår butik finns ett grundsortiment som täcker de vanligaste behoven. Sortimentet kompletteras med industriförnödenheter.

Tillverkning

JT automation har sedan starten 2002 arbetat med skärande bearbetning. Med en modern maskinpark och personal med lång erfarenhet kan vi lösa även de mer komplicerade uppgifterna snabbt och kostnadseffektivt.

Automation

Företaget konstruerar och bygger specialmaskiner och automationsutrustning efter kundernas önskemål. En specialmaskin kan vara allt från en enkel maskin med endast en rörelse till en stor komplex tillverkningsutrustning