JT Automation AB
Kungsgatan 35, 736 32 Kungsör
Telefon: 0227-430500
E-post: info@jtautomation.se

Lediga jobb

Vi söker ofta CNC-tekniker/produktionstekniker

Arbetsbeskrivning

Som CNC-tekniker kommer du att ställa, programmera och producera i våra CNC-styrda fleroperationsmaskiner och svarvar. Du kommer att ha ansvar för att produkterna produceras på ett rationellt sätt och med rätt kvalitet. Vi använder oss av ISO-programmering i Fanuc. Företaget tillverkar i små till medelstora serier, men även prototyptillverkning förekommer. Bearbetning sker i de flesta material och med stor variation på produkter.

Din bakgrund

Du behöver ha bra grundkunskaper om skärande bearbetning, kunna välja lämplig bearbetningsmetod, rätt uppspänning och verktyg för en optimal produktion. Du behöver vara bekväm med att självständigt skriva program och provköra, samt kunna analysera eventuella problem och förbättra processen.

Som person ser vi gärna att du har ett stort teknikintresse och gärna vill utvecklas i din arbetsroll. Du har en relevant teoretisk bakgrund samt praktisk erfarenhet av CNC-programmering, ritningsläsning och kontrollmätning. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi förutsätter därmed att du har en god kommunikativ förmåga och att du hanterar svenska språket väl i tal och skrift. Du kommer ha en utvecklande roll med nära support från både chefer och kollegor.

Anställningsformen är tillsvidare, dagtid med flextid. Vi tillämpar Metalls kollektivavtal.

Är du intresserad av att jobba hos oss får du gärna skicka en ansökan med CV och personligt brev till: info@jtautomation.se


Försäljning

Som återförsäljare för Parker kan vi erbjuda det mesta inom pneumatik. I vår butik finns ett grundsortiment som täcker de vanligaste behoven. Sortimentet kompletteras med industriförnödenheter.

Tillverkning

JT automation har sedan starten 2002 arbetat med skärande bearbetning. Med en modern maskinpark och personal med lång erfarenhet kan vi lösa även de mer komplicerade uppgifterna snabbt och kostnadseffektivt.

Automation

Företaget konstruerar och bygger specialmaskiner och automationsutrustning efter kundernas önskemål. En specialmaskin kan vara allt från en enkel maskin med endast en rörelse till en stor komplex tillverkningsutrustning