JT Automation AB
Kungsgatan 35, 736 32 Kungsör
Telefon: 0227-430500
E-post: info@jtautomation.se

Cylindrar

Vi tillverkar och monterar pneumatiska och elektriska linjärenheter åt Parker.
Vi tillverkar även cylindrar kallade serie 23 eller serie 2002. Dessa cylindrar finns i 4 olika storlekar 25, 32, 40 och 50. Slaglängderna är kundorderstyrt och kan vara upp till 12 meter långa. Dessutom finns ett antal styrningar att välja som tillbehör vilket gör att cylindrarna klara högre laster och belastningar. Cylindrarna kan oftast levereras samma dag som vi får beställningen om det är bråttom!
Vi tillverkar också ett antal specialcylindrar som inte finns i standardsortimentet.

Om behovet av att renovera en cylinder av serie 23 eller 2000 eller 2002 uppkommer så hjälper vi gärna till med det!

 

parker


Försäljning

Som återförsäljare för Parker kan vi erbjuda det mesta inom pneumatik. I vår butik finns ett grundsortiment som täcker de vanligaste behoven. Sortimentet kompletteras med industriförnödenheter.

Tillverkning

JT automation har sedan starten 2002 arbetat med skärande bearbetning. Med en modern maskinpark och personal med lång erfarenhet kan vi lösa även de mer komplicerade uppgifterna snabbt och kostnadseffektivt.

Automation

Företaget konstruerar och bygger specialmaskiner och automationsutrustning efter kundernas önskemål. En specialmaskin kan vara allt från en enkel maskin med endast en rörelse till en stor komplex tillverkningsutrustning