JT Automation AB
Kungsgatan 35, 736 32 Kungsör
Telefon: 0227-430500
E-post: info@jtautomation.se

Konstruktion

Vi har lång erfarenhet av prototyptillverkning, konstruktion och tillverkning av specialmaskiner. Uppdragen varierar mycket. En del kunder vill ha hjälp med allt från problemlösning ända till en produktionsfärdig utrustning, medan andra behöver hjälp med tillverkning och montering.
Ofta kan vi komma med förslag på en effektivare lösning än den som från början var tänkt. Vi kan tillverka ritningar i de flesta filformat.

CAD

Med utgångspunkt från kundens önskemål konstruerar vi med hjälp av CAD-programmet SolidWorks. Produkten och dess funktion kan visas som film, bild, solidmodell eller ritning. Vi har ett nära samarbete med våra kunder från idé till färdig produkt.


Försäljning

Som återförsäljare för Parker kan vi erbjuda det mesta inom pneumatik. I vår butik finns ett grundsortiment som täcker de vanligaste behoven. Sortimentet kompletteras med industriförnödenheter.

Tillverkning

JT automation har sedan starten 2002 arbetat med skärande bearbetning. Med en modern maskinpark och personal med lång erfarenhet kan vi lösa även de mer komplicerade uppgifterna snabbt och kostnadseffektivt.

Automation

Företaget konstruerar och bygger specialmaskiner och automationsutrustning efter kundernas önskemål. En specialmaskin kan vara allt från en enkel maskin med endast en rörelse till en stor komplex tillverkningsutrustning